Alpaca-Ranch

Geniet mee met de ervaringen van Alpaca-Ranch te Meeden (Groningen). Zelf interesse in alpaca's? Kom eens langs (op afspraak).

vrijdag, december 04, 2009

Decembermaand op Alpaca-Ranch

Ook de maand december blijft een drukke maand voor Gert en Margreet van Alpaca-Ranch. Niet zo zeer drukte met de alpaca's, alhoewel daar ook nog genoeg ideeën liggen om gerealiseerd te worden. Meer drukte is er op de boomkwekerij dat op hetzelfde adres gehuisvest is. 6 December begint de verkoop van de kerstbomen nl. weer en uiteraard is de schuur weer omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt met een glaasje glühwein voor die bezoekers die even willen opwarmen rond het houtkachelje. Jaarlijks weten duizenden bezoekers dit evenement te vinden en natuurlijk is er dan ook gelegenheid om even onze alpaca's te bewonderen. Vraag dan even naar Gert of Margreet zodat die uitleg kunnen geven over de alpaca. Door de week zal Gert niet altijd aanwezig zijn omdat de pootaardappelen van het akkerbouwbedrijf ook nog gesorteerd en opgezakt moeten worden zodat ze klaar zijn voor export. Drukte alom deze maand!

Heeft u inmiddels onze nieuwe webshop al bewonderd? Hier kunt u diverse producten bestellen die u nodig zult hebben voor uw alpacafokkerij. Tot eind december zijn er in ieder geval een aantal producten sterk afgeprijsd. Surf dus snel even naar www.alpaca-shop.eu. Heeft u interesse in bepaalde producten die nog niet op onze webshop staan? Stuur dan even een mailtje met uw wensen.