Alpaca-Ranch

Geniet mee met de ervaringen van Alpaca-Ranch te Meeden (Groningen). Zelf interesse in alpaca's? Kom eens langs (op afspraak).

woensdag, september 30, 2009

Nieuwe Telecommunicatiewet en spam.
Vanaf 1 oktober 2009 geldt de nieuwe Telecommunicatiewet.

Deze wet schrijft voor dat er alleen berichten gestuurd mogen worden naar ontvangers, die van tevoren toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van het bericht. Alpaca-Ranch gebruikt een dergelijk systeem al jaren. Na inschrijving voor de nieuwsbrief moet worden aangegeven dat men akkoord gaat met het ontvangen van e-mails van Alpaca-Ranch. Bevestiging kan door op desbetreffende link in de mail te klikken. Op grond van de Telecommunicatiewet is het verzenden (of daartoe opdracht geven) van spam, ofwel ongevraagde e-mails aan particulieren, niet toegestaan.

Verder dient het e-mailbericht de werkelijke identiteit van degene namens wie de e-mail is verzonden te bevatten. En natuurlijk de mogelijkheid voor de ontvanger om zich weer uit te schrijven voor b.v. de nieuwsbrief. Als de verzender niet aan deze eisen kan voldoen loopt hij/zij de kans op een boete van het OPTA.

Bent u nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Klik dan op de volgende link: http://www.alpaca-ranch.nl/#NB

1 Comments:

At 26-10-2009, 18:05, Blogger Annemiek said...

Leuk dat je een reactie op mijn blog had gezet (hoe vond je een blog over alpaca's zo snel?). Ik heb wat rondgekeken op de website. Er is nog veel te leren over alpaca's, ik zou vooral geinteresseerd zijn in de wolproductie, als het er ooit van komt.

 

Een reactie posten

<< Home